Zegel Stichting Van Den Akkerfonds
CultuurMaatschappelijk belangSport

Harry van der Voet, penningmeester

Geboren te Haastrecht op 25 mei 1949. Gehuwd en vader van 2 kinderen, grootvader van 3 kleinkinderen en tot op heden altijd woonachtig in Haastrecht.

Na middelbare school en na twee jaar in loondienst te zijn geweest, ben ik vanaf 1970 zelfstandig ondernemer en tot voor kort directeur van Administratiekantoor Van der Voet B.V. en Van der Voet Assurantiƫn B.V., beide bedrijven gevestigd te Haastrecht, met 25 medewerkers.

Ik ben altijd actief geweest in het Haastrechtse verenigingsleven, zoals o.a. jeugdleider/secretaris VCJC/Blokhut en Voetbalvereniging VVH. Ik bekleedde bestuursfuncties in de Ondernemersvereniging OVH en het Dienstencentrum Hof Van Stein, vanaf april 2007 betrokken bij het initiatief behoud en renovatie Concordia en van juni 2009 tot juni 2017 voorzitter van Stichting Cultureel Centrum Concordia. Sinds september 2013 penningmeester van de Stichting Overtuin Bisdom van Vliet.

Ik was in 1994 oprichter en tot 2001 eerste voorzitter van de brancheorganisatie NOAB en met name door deze landelijke functie in december 2000 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Vanaf juni 1998 penningmeester bij Stichting van den Akkerfonds.

Harry van der Voet